Contact

Onze CBD-producten kopen?

Onze producten zijn te koop bij diverse winkels bij jou in de buurt. Van drogisterijen tot natuurwinkels. Ook staan er therapeutenpraktijken in de storelocator vermeld. Zij verkopen onze producten niet los, maar worden gebruikt tijdens de behandeling. Wil je liever eerst informatie inwinnen? Al onze verkooppunten kunnen jouw vragen beantwoorden.

 

Liever online bestellen? Onder de storelocator staan webshops vermeld.

   Medihemp online bestellen kan bij:

   Meer weten over de dosering of het gebruik van CBD olie?

   Informatie voor retailers

   Onderdeel van Smart & Zo

   MEDIHEMP is onderdeel van Smart & Zo BV. Smart & Zo is een groothandel in natuurvoeding en natuurlijke verzorgingsproducten. Wij hebben ons gespecialiseerd in de import en distributie van kwalitatief hoogwaardige natuurvoeding, voedingssupplementen en natuurlijke verzorgingsproducten.

    

   Wij leveren alléén aan ondernemingen en niet aan consumenten zelf.EDI

   Contactformulier

   Onze CBD-producten toevoegen aan je assortiment? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Contactformulier is alleen voor retailers. Consumenten kunnen terecht in de store locator. 

   Voor retailers

   Heeft u als retailer interesse in de producten van MEDIHEMP? Neem dan contact op met Smart & Zo, groothandel in hoogwaardige natuurvoeding, voedingssupplementen en natuurlijke verzorgingsproducten. 

   CBD-producten van MEDIHEMP:

   Volg ons op Instagram

   © 2019 MEDIHEMP NL. MEDIHEMP is een handelsnaam van Smart & Zo BV, De Trompet 1715 1967 DB Heemskerk